Get Adobe Flash player

NIEUWS

+ persbericht + persbericht + persbericht + persbericht + persbericht + persbericht
Week tegen kindermishandeling 
B.A.C.A., een groep bikers met een missie, is ook in jouw buurt, jouw dorp, jouw stad.

In de Week tegen Kindermishandeling – van 14 t/m 20 november –  is er extra aandacht voor misbruikte- en mishandelde kinderen.

In deze week zal ook Bikers Against Child Abuse (B.A.C.A.) haar aanwezigheid op verschillende manieren aandacht geven. B.A.C.A. is een organisatie die wereldwijd opereert en ook in Nederland dagelijks een veilige omgeving creëert voor misbruikte en mishandelde kinderen waardoor ze niet langer bang hoeven te zijn voor de wereld waarin ze leven.

Mishandelde en misbruikte kinderen hebben anderen in de omgeving nodig. Familieleden, onderwijzers, buren of clubgenoten bijvoorbeeld. Bij de verwerking van het trauma, het eventuele proces tegen de dader of diens aanwezigheid in de directe omgeving zijn kinderen vaak nog lang doodsbang. B.A.C.A. is een groep bikers die ruim twintig jaar juist die kinderen adequaat en bewezen helpt. Zoals gezegd, Bikers Against Child Abuse is een groep motorrijders die een veilige omgeving creëert voor kinderen waardoor ze niet langer bang hoeven te zijn voor de wereld waarin ze leven. Dat betekent dat zij er fysiek voor ze zijn. Bij het huis, bij rechtzaken, bij elk moment van angst. Waar en wanneer dat maar nodig is. Totdat ze weer sterk genoeg zijn om zonder deze support hun eigen leven weer angstvrij op te pakken. Deze  groep motorrijders is zonder uitzondering bereid om de missie 24/7/365 uit te voeren. Er wordt gewerkt met meerdere Interventie Levels.  Wat dit inhoudt, en meer aanvullende informatie, is te lezen op de website http://dutch.bacaworld.org.
EINDE + persbericht + persbericht + persbericht + persbericht + persbericht + persbericht EINDE

Aan de redactie:
Wilt u meer weten? Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groeten,
With the kindest regards,
Motörhead
State PR Officer
B.A.C.A. International the Netherlands
publicrelations@the-netherlands.bacaworld.org
http://dutch.bacaworld.org
No child deserves to live in fear
Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Algemene Poster